Dark Souls 2'nin Yönetmeni: From Software Zor Oyunlar Yapmaya Devam Edecek

19.09.2014 18:49 Ömür Gencer


     From Software'in oyunları oyunculara yaşattığı zor anlarıyla bilinir. Dark Souls, Dark Souls 2 oyun dünyasının en zorlayıcı yapımları arasında yer alır. Dark Souls 2'nin yönetmeni Yui Tanimura'nın verdiği bir röportaja göre yapımcı ekip oyuncuları zorlamaktan vazgeçmeyecek. 

     Tanimura, Tokyo Game Show'da "Karanlık fantazi dünyasına yoğunlaşmaktansa oyunculara başarı hissini yaşatmak istiyoruz. Zor oyunların günümüz oyun dünyasında küçük bir bölüm kapsadığını biliyoruz ancak firma olarak zor oyun yapmaya çalışıyoruz." dedi ve firmanın gelecekteki oyunlarında da bunu ön planda tutacağını dile getirdi.
 
     From Software'in zor oyunlarından etkilenen diğer oyun geliştiricileri hakkında Tanimura şunları söyledi: "Bu çok iyi bir şey. Piyasada Dark Souls 2'ye benzeyen daha çok oyun olmalı. Böylece zor oyunların daha geniş bir kitle tarafından benimsendiği ortaya çıkar."

    Firmanın PlayStation 4 için geliştirilen yeni oyunu Bloodborne da oyuncuları en az Souls serisi kadar zorlayacak gibi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls II Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler