Dark Souls II Kolay Bir Oyun Olmayacak

Dark Souls II sürprizi serinin hayranlarını çok mutlu etti
10.12.2012 19:51 Alkan Adakaner


     Dark Souls gerçekten de zor bir oyundu, ama oyuncular zaten oyunun zor olması nedeniyle bu oyuna böylesine bağlanmışlardı. Dark Souls'tan oyunun zorluğunu çıkardığınız zaman kesinlikle eski keyfi alamazdınız. Dark Souls II hakkındaki "kolaylaştırılacak" söylentilerine ise yalanlama geldi.
 
     From Software'den yapılan açıklamaya göre Dark Souls II daha kolay olmayacak, buna karşın daha "anlaşılabilir" bir oyunla karşılaşacağız. Bunun anlamı ise şu artık daha net ve açık bir oyun karşımızda olacak. Artık aldığımız eşyaları veya silahları kullanırken binbir türlü araştırma yapıp zaman kaybetmeyeceğiz de diyebiliriz.
 
     Dark Souls II'nin yönetmeninin farklı olması bile seride değişikliğe gidileceğinin göstergesiydi diyebiliriz. Bakalım karşımıza tam olarak nasıl bir oyun çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls II Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 4 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 5 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler