Dark Souls II'de Hedef Gerçekçilik

04.01.2013 13:11 Samet Konuksal


    From Software'in yeni oyunu Dark Souls 2, seriye yeni bir yönetmen kazandırıyor. Peki Hidetaka Miyazaki'nin koltuğunu devralan Tomohiro Shibuya'nın Dark Souls 2'deki hedefleri neler?
 
    4Gamer sitesine röportaj veren Shibuya, "Zaten bundan öncesinde Dark Souls ile büyük işler başarılmıştı. Benim ilk amacım, oluşturulanlara büyük bir güncelleme getirmek." sözlerini söyledi. 
 
    Oyunun yeni bir grafik motoruyla gelmesine ilişkin sözler de söyleyen yeni yönetmen, "Gölgelendirme ve ışıklandırma gibi teknolojilere yoğunlaşmak yerine canavarlara daha yüksek detaylar kazandırmak, atmosferi daha gerçekçi yapmak, seriye daha büyük bir etki kazandıracaktır." açıklamalarını yaptı.
 
    Bu sene içerisinde çıkması beklenen oyundan henüz oyun içi bir şeyler göremedik. Shibuya'nın seriye kazandıracaklarını merakla bekliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls II Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PS VR2 için Sushi Ben, 28 Mayıs'ta Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Bulmaca Oyunu PuzzMiX, 24 Mayıs'ta Xbox Series'e ve Xbox One'a Geliyor 1 Saat önce Sevilen Warhammer Oyunu Steam'de Kalıcı Olarak Ücretsiz Oldu! 1 Saat önce Şehir Kurma Oyunu Rota’s Nautical Chronicles of Trade PC için Duyuruldu 2 Saat önce Stellar Blade İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Boss Modu Yolda 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler