Dark Souls II'nin En Zor Boss'ları Açıklandı

10.10.2014 11:04 Alkan Adakaner

 
 
    Souls serisinde karşılaştığımız boss'ların her zaman zorlayıcı olduğunu söyleyebiliriz. Tabi bunların bazıları zorlayıcı olmak bir yana resmen bizi çıldırtıyorlar. Eminim seriyi bitiren her oyuncuyu sinir küpüne döndürmüş bir boss olmuştur. 
 
   IGN'nin verilerine göre Dark Souls 2'nin en zor boss'u Fume Knight oldu. Bu boss'a karşı savaşanların %93'ünün sonu ölüm oldu. En zor boss'lar sıralaması  şu şekilde devam ediyor.
Elana the Squalid Queen
Sir Alonne
Sinh the Slumbering Dragon 
 
    Oyunda en kolay öldürülen boss(lar) ise The Ruin Sentinels olmuş. Bu boss'la 25 milyon defa karşılaşan oyuncular bu mücadelelerin %76'sından galip ayrılmış. Bu veriler 22 Eylül tarihine kadar olan istatistikleri yansıtıyor. Yani Crown of the Ivory King indirilebilir içeriğindeki boss'lar buna dahil değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls II Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler