Dark Souls II'nin PC Sürümü Yeniden Ertelenmiş Görünüyor (Güncelleme)

15.04.2014 15:33 Samet Konuksal

 
Güncelleme: Namco Bandai'den gelen açıklamaya göre oyun sadece İngiltere bölgesinde 2 Mayıs'a gecikecek. Bu da sadece kutulu sürümler için geçerli. Firma, üretim konusunda sıkıntı yaşandığını belirtiyor.
 

 
    PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkışını yapan Dark Souls II'nin PC sürümünü 25 Nisan'da görmeyi düşünüyorduk. Fakat perakendecilerden gelen yeni listelemelere göre Dark Souls II, PC'de bir kez daha ertelendi. 
 
    Amazon ve ShopTo başta olmak üzere önemli mağazalar, oyunu ön sipariş eden kişilere e-posta göndererek teslimatın 2 Mayıs'ta yapılacağını belirttiler. Bunun haricinde dijital satış yapan sitelerden GameKeysNow da oyunun 2 Mayıs'ta çıkacağını takipçilerine açıkladı. Konuyla ilgili resmi duyuru henüz yapılmış değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls II Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Nisan 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler