Darth Maul Odaklı İptal Edilen Star Wars Oyunu Tekrar Hayata Dönebilir

25.10.2015 22:20 Ömür Gencer


      Star Force: Force Unleashed'in iki oyununu da port eden firma Red Fly Studio, Darth Maul'a odaklanan yeni bir Star Wars oyunu geliştiriyordu. Bu proje bir yıl önce iptal edilmişti. Batman: Arkham serisinden ilham alınarak geliştirilen bu oyun daha sonra Lucas Art tarafından iptal edilmişti. Red Fly'dan Dan Borth, Reddit üzerinden düzenlediği bir soru cevap etkinliğinde bu iptal edilmiş Star Wars oyunu hakkında konuştu.
 
        Borth soru cevap etkinliğinde iptal edilen bu yapım için "Oyun iptal edildiğinden beri oyunu tekrar geliştirilme aşamasına sokmak için çok çalışıyorduk. Eğer böyle bir şey gerçekleşecekse EA'nin karşısına onları etkileyecek bir demoyla çıkmalıyız. Bence böyle bir demoya ulaştık veya çok yakınız. Yine de bu tamamen bize bağlı değil." sözlerine yer verdi.
 
      Darth Maul'a odaklanan bir Star Wars oyununun pek çok oyuncuyu heyecanlandıracağını söyleyebiliriz. Böyle bir oyun hakkında siz ne düşünürsünüz? Görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars : Force Unleashed 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Lucasarts Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler