Lucas Arts Unreal Engine'in Lisansını Aldı

Unreal Engine oyun geliştiricilerinin favorisi
27.04.2011 07:12 Alkan Adakaner


     Epic Games, Lucas Arts ile Unreal Engine 3'ün kullanım hakları konusunda anlaşma yaptığını açıkladı. Üstelik bu anlaşma çok yıllı yapılmış, yani bu oyun motoru ile birden fazla oyunu Lucas Arts oyunu yapılabilir.
 
      Hatırlarsanız bir süre önce Lucas Arts, Tomb Raider'ın yaratıcılarından ve daha önce Republic Commando'da görev yapmış olan Tim Longo ile anlaşma yaptığını açıklamıştı. Bu ünlü isim şu an adı açıklanmayan bir proje için Lucas Arts'ta çalışıyor.
 
      Kim bilir belki de Republic Commando 2 söylentileri gerçek olur ve bu oyun Unreal Engine 3 ile geliştirilir. E3 fuarı belki biraz erken, ama gelecek yıl bu söylentileri netliğe kavuşacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars : Force Unleashed 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Lucasarts Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler