David Thewlis, Avatar 2'nin Kadrosuna Katıldı

03.06.2020 13:00 Özgür Eroğlu

 
2009 yılında yayınlanan ve özellikle gişe anlamında büyük başarı yakalayan Avatar serisinin ikinci filmi bildiğiniz gibi bir süredir yapım aşamasında. Yakın zamanda çekimleri tekrar başlayacak olan filmin oyuncu kadrosundan yeni bir isim paylaşıldı.
 
Harry Potter filmlerinde Remus Lupin rolü ve Wonder Woman'daki Sir Patrick rolü ile tanınan David Thewlis, Avatar 2'nin oyuncu kadrosunda olduğunu onayladı. Karakterinin adı ise Peylak.
 
Geçtiğimiz günlerde ise filmin hikayesine dair bazı detaylar paylaşılmıştı. 
 
İkinci filmin senaristliğini ve yönetmenliğini James Cameron yapıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Zoe Saldana, Vin Diesel, Kate Winslet, Jemaine Clement, Sigourney Weaver ve Sam Worthington gibi isimler bulunuyor.
 
Filmin 17 Aralık 2021'de vizyona girmesi planlanıyor. Ancak ertelenme ihtimalinin yüksek olduğunu hatırlatmakta fayda var.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler