DayZ Standalone Sürümünden 15 Dakikalık Video

05.02.2013 09:10 Talha Aynacı

   2013'ün merakla beklenen yapımları arasında hiç kuşkusuz DayZ'in tam sürümü yer alıyor. ArmA II modu olarak oyun dünyasına adım atan ve milyonlarca oyuncuyu kendine bağlayan modun tam sürümüne ait bir yapımcı günlüğü yayınlandı.  Moda hayat veren Dean (Rocket) Hall'in de yer aldığı videoda değişen arayüz ve envanter sistemi gözler önüne seriliyor.
 
   Yapımcılar oyun yapımına olumlu olarak devam ettiklerini açıkladı. Loot sisteminin Fallout 3/NV'deki kadar sorunsuz olması amaçlanıyor. Artık kıyafetlerimiz üzerindeki cepleri de kullanabileceğimiz belirtilmiş. Kapalı beta aşamasında pek çok bug ile karşılaştıklarını da açıklamalarına ekleyen yapımcılar bu sorunları hallettikten sonra envanter sistemi üzerinde daha çok çalışacaklarını, sunucu yapısının bir MMO'ya yakışır şekilde yapılandırılacağını ve zombi yapay zekasında düzeltmelere gidileceğini haber ediyor.
 
   Yakında yeni bölgeler ve yeni özellikler hakkında daha fazla detay sunacaklarını belirten yapımcı ekip, açık betanın da yakın olduğunu belirti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DayZ Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Bohemia Interactive Studio Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 2 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler