DayZ Standalone'un Betası Steam'e Geliyor

23.10.2013 19:04 Samet Konuksal


    Steam'in geliştirilmekte olan oyunlar için sunduğu Early Access servisi, beta test yapılan oyunlar için güzel bir çözüm önerisi oluyor. ArmA 2 modu olarak doğan DayZ'nin Standalone sürümü için yeni bir haber ortaya çıktı.
 
    Steam'in veritabanında oluşturulan oyun profillerini kayıt eden SteamDB.com'da DayZ'nin Early Access sürümü ortaya çıktı. Bu haber yayılınca Joystiq, oyunun yapımcısı Dean Hall ile iletişime geçti. Hall ise, "Yeni şeyler internette gerçekten çok çabuk yayılıyor. Geliştirme süreci çok iyi ilerliyor. Şu an için tamamen Alpha sürümünden çıkmaya odaklanmış durumdayız. Yani herhangi bir tarih verebilecek durumda değiliz." açıklamalarına yer verdi.
 
    Yani Dean Hall'ın olumlu yorumlarına bakarsak DayZ'nin alpha sürümü sona erdikten sonra oyunun betasını Steam'de göreceğiz. Betaya erişmek için ise belli bir ücret ödemek gerekecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DayZ Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Bohemia Interactive Studio Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 3 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler