DayZ'nin Bağımsız Sürümü Her Hafta Güncellenecek

Umarız oyunun başında bu halde olmayız, aksi halde zombiler güzel bir ziyafet çekerler
18.02.2013 09:50 Alkan Adakaner


     Arma'nın bir modu olarak piyasaya çıkan ve çok büyük ilgi gören DayZ'in bağımsız bir sürümünün kutulu olarak da çıkması için çalışmalar devam ediyor. Henüz Bağımsız DayZ'nin ne zaman piyasaya çıkacağı bilinmiyor, ama geliştiriciler oyun hakkında bilgi vermeye devam ediyorlar.
 
     DayZ'nin proje lideri Dean “Rocket” Hall'un açıklamasına göre bağımsız sürüm ilk aşamada az sayıda silahla piyasaya çıkacak, daha sonra ise silah ve diğer eşyaların sayısı her hafta yapılacak olan güncellemelerle dev miktarlara ulaşacak.
 
     Oyunda yüzlerce kıyafetin olması için çabaladıklarını, içecek ve yiyecek miktarının ise çok büyük olduğunu belirten Hall, şu an için bu gibi eşyaları nasıl paraya dönüştürecekleri konusunda bir fikirlerinin olmadığını da belirtiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DayZ Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Bohemia Interactive Studio Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler