DayZ'nin Kaynak Kodları Çalınmış Olabilir

15.05.2014 02:19 Samet Konuksal


    Bugüne kadar hâli hazırda kaynak kodları çalınmasıyla ilgili WarZ ile bir vukuat yaşayan DayZ'nin başına ikinci bir olay gelmiş olabilir. En azından bir hack forumuna konu açan 'DevDomo' isimli kullanıcı bunu iddia ediyor.
 
    Gelen bilgilere göre DevDomo, Bohemia Interactive'in sunucularından DayZ'nin kaynak kodlarını çaldığını iddia edip bunu Unknown Cheats isimli forumda paylaştı. Bunu görsel kanıtlar eşliğinde yapan DevDomo isimli kullanıcının sahip olduğu dosyaların doğruluğuyla ilgili bir bilgi yok. Ancak Bohemia yetkilileriyle iletişime geçen sitelerin aldığı cevap sonucunda firma, sunucularına olan hack saldırısını onaylamış durumda.
 
    Peki gelelim önemli soruya, bu kodların çalınması ne anlama geliyor? Eğer DevDomo'nun elindeki dosyalar gerçekten DayZ'ye aitse ve bunu internetle paylaşırsa, zaten hilelerle boğuşmakta olan DayZ'ye daha etkili ve daha çeşitli hileler geliştirmek daha kolaylaşır. Bunun haricinde, WarZ gibi tamamen oyuncuları kandırmaya yönelik oluşturulmuş çok sayıda 'yan sanayi' oyunları görebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DayZ Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Bohemia Interactive Studio Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler