DayZ'nin Tek Başına Bir Oyun Olacağı Kesinleşti

07.08.2012 16:15 Erkut Köse


   Bildiğiniz gibi geçtiğimiz haftalarda Arma II'nin popüler zombi modu DayZ'nin ayrı bir oyun olarak piyasaya sürülmesinin düşünüldüğünü, ancak yayıncı tarafından bazı sorunlar yaşandığını sizlere aktarmıştık.
 
   Bugün ise bu sorunlar aşıldı ve oyunun bir mod olmaktan çıkıp, başlı başına bir oyun olacağı resmen açıklandı. Kısa bir süre içinde yapım aşamasına girecek olan bu oyunun gelişimi sırasında, Arma II modu olan DayZ'ye sahip olanlar oyunu oynamaya devam edebilecek ve gelecek olan güncellemelerden yararlanabilecekler.
 
    Yeni çıkacak olan oyunun gelişim aşaması ise Minecraft sistemini benimseyecek. Buna göre, Alpha aşamasında oyunu satın alanlar hem çok ucuz bir şekilde oyunu oynama şansı elde edecek, hem de yapımın gelişimine katkıda bulunacaklar. 
 
    Oyun ile ilgili şu anda bilinen detaylar bu kadarla sınırlı. Ama yapımcı ekibin söylediğine göre gelecek haftalarda daha detaylı bilgiler verilecek ve oyuncuların sorduğu sorular da yanıtlanacak. Detaylar açıklandıkça sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DayZ Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Bohemia Interactive Studio Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 3 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 3 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler