DayZ'nin Yapısı Daha da Zorlaşacak

23.01.2014 14:02 Samet Konuksal


    Alpha sürümüyle Steam'in Early Access sisteminde piyasaya çıkmasına rağmen çok başarılı satışlar gerçekleştiren DayZ için güncellemeler ve açıklamalar gelmeye devam ediyor. Oyunun yapımcısı Dean Hall, DayZ'nin geleceğiyle ilgili birkaç yeni açıklama daha yaptı. 
 
    Kafasındaki 'bitmiş oyunun' henüz %20'lik kısmının Alpha'ya aktarıldığından söz eden Hall, DayZ'ye yeni eklemeler yapıldıkça oyunun daha da zorlaşacağını belirtti. Dean Hall'ın açıklamalarına göre ilerleyen dönemlerde DayZ'ye daha fazla silah, avlanma, ok ve yay gibi eklemeler yapılacak. Ayrıca fizik sistemi güçlendirilecek ve araçlar da DayZ'de yer edinecek.
 
    Bu eklentileri ne zaman görürüz bilemiyoruz. Ancak Bohemia Interactive, 2014 sonuna kadar oyunu sabırsız kişilere önermiyor. Zira DayZ, 2014 sonuna kadar Alpha'da kalacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DayZ Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Bohemia Interactive Studio Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 2 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 2 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 3 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 4 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler