Day Z'nin Yaratıcısı Baskı Altında Hissediyormuş

DayZ'nin geliştiricisinin baskı altında hissetmesi işini ciddiye aldığının da bir göstergesi
21.12.2012 00:23 Alkan Adakaner


     DayZ gerçekten de çok başarılı bir oyun-mod'tu. Kendine özgü oynanış yapısı ile bu oyun bizi zombilerin dünyasına başarılı bir şekilde sokmuştu. Bildiğiniz gibi bu oyunun bir mod olarak değil, kendi başına "bağımsız" bir oyun olarak çıkarılması için hazırlıklar yapılıyor. Oyunun geliştiricileri için ise bu süreç pek kolay geçmiyor.
 
      DayZ'nin yaratıcısı Dean Hall'un yaptığı açıklamalar gerçekten de dikkat çekici. Hall, son dönemlerde oyun hakkında pek bilgi vermediklerinin farkında olduğunu, ama bütün bu geliştirme sürecinin kendisini depresif bir ruh haline soktuğunu ve bir ara bu işi bırakmayı bile ciddi ciddi düşündüğünü söyledi.

    Bu yoğun süreç nedeniyle yüksek tansiyonunun çıktığını ve sağlık sorunlarının başladığını belirten Hall, bir süre için sessiz sedasız, Day Z'nin bağımsız oyunu üzerinde çalışmalarına evden devam edeceğini açıkladı. Yani DayZ'nin bağımsız sürümünün iptal edilmesi düşünülmüyor.
 
    The War Z skandalından sonra DayZ'nin geliştiricilerinin acele etmesini tabi ki istemeyiz. Böylece serinin hayranları beklediklerine değecek bir oyun oynayabilirler.

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DayZ Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Bohemia Interactive Studio Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 5 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 6 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler