Dead Cells, Return to Castlevania DLC'si 6 Mart'ta Çıkıyor

12.02.2023 12:59 Umut Tandoğan

 
 
Geliştirici Motion Twin ve Evil Empire, Dead Cells indirilebilir içeriği "Return to Castlevania"nın PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için 6 Mart'ta çıkacağını duyurdu.
 
Bağımsız oyunların favori alev kafalı kahramanı ile Castlevania'nın vampir öldüren belaları arasındaki efsanevi geçiş için ön siparişler artık Nintendo Switch'te ve PC'de Epic Games Store aracılığıyla mevcut.
 
Kurt adamlar, kan emiciler, ürkütücü korkunç iskeletler ve daha fazlası yepyeni ganimet yolunda. Neyse ki Richter ve Alucard'a düşmanların işini çabucak bitirmesini sağlayan bazı yeni oyuncaklar ve yetenekler eklendi. Alucard'ın kılıcını savurarak düşmanların arkasına ışınlanırken, Castlevania'nın Throwing Axe ve Vampire Killer gibi simgeleşmiş silahlarını kullanarak canavarları yok edebilirsiniz.
 
Dead Cells şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch, Steam ve Epic Games Store üzerinden PC, App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android için mevcut. 
 
Duyuru Fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Cells Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Motion Twin Dağıtıcısı: Motion Twin Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Ağustos 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler