Dead Cells Satışları Üç Milyonu Aştı

01.07.2020 20:39 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Motion Twin, metroidvania rogue-lite aksiyon platform oyunu Dead Cells'in üç milyondan fazla satmayı başardığını duyurdu.

Bununla birlikte oyunun yeni güncellemesi Update of Plenty PC için yayınlandı. Birkaç hafta sonra diğer platformlara da gelecek.
 
Güncelleme yeni bir içerik getirmiyor fakat silahlar, eşyalar ve oyun içi ekonomide bazı değişiklikler içeriyor. Detaylarına Steam üzerinden göz atabilirsiniz.
 
Dead Cells ilk olarak Mayıs 2017'de Steam'de erken erişime açıldı ve ardından tam sürümü Ağustos 2018'de PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkışını gerçekleştirdi. iOS (App Store) versiyonu Ağustos 2019'da ve Android (Google Play) versiyonu Haziran 2020'de çıktı. 
 
Güncellemenin tanıtıldığı geliştirici vlogunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Cells Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Motion Twin Dağıtıcısı: Motion Twin Tür: Action Çıkış Tarihi: 7 Ağustos 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler