Dead Island 2'nin Bu Yıl Çıkış Yapacağı Bildirildi

14.04.2022 11:59 Mehmet Tandoğan

 
 
Dead Island 2 ilk olarak 2014 yılında PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyuruldu. Oyun üzerinde çalışan üç stüdyo ile sorunlu bir geliştirme süreci yaşandı. Yaşanan bu sürecin ardından Gazeteci Colin Moriarty, Sacred Symbols podcast'i aracılığıyla Dead Island 2'nin Eylül veya Ekim ayında çıkış yapacağını iddia etti. 
 
Moriarty ek olarak şunları söyledi: "Bunu birkaç hafta önceki programda gündeme getirmiştim. Dead Island 2 bu sene yeniden gündemimize oturacak gibi. Güvendiğim bir kaynaktan, oyunun bu yaz duyurulacağını ve Eylül ya da Ekim ayında yayınlanabileceğini duydum." 
 
Öte yandan oyun sektöründen Tom Henderson, daha önce Dead Island 2'nin geliştirmesinin iyi gittiğini ve bu yıl içinde piyasaya sürüleceğini iddia etti. 
 
Henderson oyunun başlangıcı hakkında da bilgiler vermişti: "Uçaktasın ve bu esnada zombi salgını başlıyor. Sonunda uçak Hollywood'a düşüyor. Uçak kazasından kurtuluyorsun ve artık hayatta kalmak senin işin oluyor." 
 
Yayınlanan video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Island 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Yager Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 19 Dk önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 55 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler