Dead Rising 2: Off the Record'tan Yeni Video

Dead Rising'te eğlenmenin çok çeşitli yolları var
27.07.2011 10:49 Alkan Adakaner


      Frank West, Dead Rising 2: Off the Record ile yeniden aramıza dönüyor. İlk oyunda zombilerle karşılaşınca neye uğradığını şaşıran bir gazeteci rolündeki kahramanımız artık deneyimli bir zombi avcısı.
   
     Off the Record'un yeni yayınlanan videosunda da West'teki bu değişim ele alınmış. İlk oyundan sahnelerle başlayan videoda büyük bir mücadele içinde olan gazetecimiz daha sonra yeni oyundan görüntülerle birlikte rahat hareketleri ile dikkat çekiyor.

      14 Ekim'de PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için piyasaya çıkacak olan Dead Rising 2: Off the Record'ta eğlence tavana vuracak gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead Rising 2: Off the Record Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 4 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 5 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler