Dead by Daylight Mobil Sürümü 48 Saat İçinde 1 Milyon İndirildi

23.04.2020 14:35 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Behaviour Interactive, 16 Nisan'da Android ve iOS cihazlar için çıkışını gerçekleştiren Dead by Daylight mobil sürümünün 48 saat içinde 1 milyon kez indirildiğini duyurdu.
 
1 milyon barajına bu kadar kısa bir sürede ulaşabilmesinin temel sebebi oyunun mobil sürümünün konsol ve PC versiyonlarının aksine ücretsiz indirilebilir olması.
 
4'e 1 çok oyunculu korku oyunu Dead by Daylight'da bir oyuncu katil rolünü üstlenirken diğer dört oyuncu hayatta kalmaya çalışanları oynar. Hayatta kalmaya çalışanlar üçüncü şahıs açısıyla oynamaktadır ve daha iyi bir durumsal farkındalığa sahiptir. Katil ise birinci şahıs açısıyla oynamaktadır ve avına odaklıdır. Hayatta kalmaya çalışanların amacı her karşılaşmada katile yakalanmadan ölüm sahasından kurtulmaktır. Mobilde oynanış ve kontroller özel olarak optimize edilmiş.
 
Aşağıdaki bağlantılardan siz de oyunu ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Google Play
App Store

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dead by Daylight Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: BeHaviour Interactive Dağıtıcısı: BeHaviour Interactive Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler