Dead or Alive 6'nın Oynaması Ücretsiz Versiyonu Doğrulandı

31.01.2019 18:51 Gazali Çetinkaya

 
Dead or Alive 6 yönetmeni Yohei Shimbori, Siliconera ile yaptığı röportajda, Dead or Alive 6'nın oynaması ücretsiz versiyonunu doğruladı. Tam oyunun çıkışından sonra sunulacak.

"Oynaması ücretsiz versiyonunu yapma planlarımız var ancak ne zaman ulaşılabilir olacağını söylemek için şu an için mümkün değil. Tam oyunun çıkışından sonra sunulacağının sözünü verebiliriz."

Yohei Shimbori oynaması ücretsiz versiyon hakkında detay vermese de Dead or Alive 5'ın oynaması ücretsiz versiyonu Dead or Alive 5 Last Round: Core Fighters gibi olacağını belirtti.

"Henüz oynaması ücretsiz versiyona neyin dahil edileceğine dair somut detaylara sahip olmadığımızdan hakkında konuşamıyoruz. Ancak Dead or Alive 5 Last Round: Core Fighters'a benzer bir yapıda olacaktır."

Dead or Alive 6 PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) platformları için 1 Mart 2019'da çıkacak. 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler