"Death Stranding Benim Şimdiye Kadarki En İyi Yapımım Olacak"

13.07.2016 21:18 Gazali Çetinkaya

 
   Sony'nin E3 sunumu esnasında Kojima sahneye gelip "Herkese merhaba, ben geri döndüm" diyerek yeni oyunu Death Stranding'i tanıtmış ve oldukça etkileyici bir fragman paylaşmıştı. E3 sunumu sonrasında da YouTube Live'a röportaj veren Kojima oyun hakkında pek fazla bilgi vermemişti. Şimdi ise yaptığı söyleşide yine oyun hakkında tam detay vermese de yeni açıklamalarda bulundu.
 
   Kojima ilk olarak şu ana kadar yaptığı oyunlarda bir şeylerden hep vazgeçmek zorunda kaldığını veya en azından bir şeyleri sırayla halletmekte bazı konulardan ödün verdiğini belirtti. Ancak bu sefer bunları Mark Cerny ile çalışarak üstesinden geleceklerinin de altını çizdi. (Mark Cerny'i tanımak için wikipedia sayfasında yer aldığı yapımlara bakmanız yeterli. Sadece Knack'i görmezden gelebilirsiniz :)
 
   Kojima bunun dışında "Eminim ki üzerinde çalıştığımız şey tamamen yeni ve kimsenin şu zamana kadar görmediği bir şey. Bu(Death Stranding) benim şimdiye kadarki en iyi yapımım olacak. Bu konuda da eminim." şeklinde bir açıklamada bulundu. 
 
   Kojima gerek paylaştığı oyun tanıtım videosu olsun gerek yaptığı açıklamalar olsun Death Stranding hakkında bizlere bilgi vermiyor ancak insanı heyecanlandırmayı çok güzel başarıyor.
 
   Yine YouTube Live üzerindeki röportajında da "Death Stranding'i oynamaya başladıktan birkaç saat sonra fark edeceksiniz ki bu oyun daha önce oynadığınız hiç bir oyuna benzemiyor." cümlesinden bile insanı beklentiye sokan Kojima'nın yeni yapımını dört gözle bekliyoruz. Bahsettiğim röportaja buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 4 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 5 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler