Death Stranding için Etkileyici Bir Video Paylaşıldı

02.12.2016 05:20 Gazali Çetinkaya

   Şu an gerçekleşmekte olan The Game Awards etkinliği esnasında Geoff Keighley daha öncede duyurduğu üzere Hideo Kojima'ya "Endüstri İkonu" ödülünü verdi ve Hideo Kojima da bizlerle yeni oyunu Death Stranding'ten yeni bir video paylaştı.
 
    Sizinde videonun sonunda ve kapağında görebileceğiniz üzere söylenti olarak karşımıza çıkan bir haberin doğrulaması bulunuyor. O da Mads Mikkelsen'ın oyunda bulunacağı haberi. 
 
   Paylaşılan video ise bir o kadar ilginç ancak oldukça da etkileyici. Aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. Ek olarak videonun PS4 Pro'dan alındığını da belirtelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 50 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 21 Dk önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 1 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 2 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 3 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler