Death Stranding x Half Life İçerikleri Detaylandırıldı ve Görseller Paylaşıldı

12.03.2020 16:59 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını 505 Games'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Kojima Productions'ın yaptığı Death Stranding'in PC sürümünden yeni detaylar paylaşıldı. Detayları Hideo Kojima yine kişisel Twitter hesabı üzerinden paylaştı. 
 
Geçtiğimiz haftalarda çıkış tarihi duyurulan Death Stranding'in PC sürümü bildiğiniz gibi Half Life ile çapraz içeriklere sahip olacak. Bu içeriklerin tam ayrıntısı bilinmiyordu ancak Kojima, Twitter üzerinden açıkladı.
 
Aşağıdaki Tweet'te de görebileceğiniz gibi Half Life oyunundan tanıdığımız Headcrab tasarımlı bir şapka ve Yerçekimi Eldiveni oyunda kullanılabilir eşya olarak bulunacak. Bu eşyaların da kendine has özellikleri olacak. Death Stranding oynayanların bileceği gibi her ekipmanın ayrı ayrı özelliği bulunuyor. Örneğin; Conan O'Brien'ın verdiği şapka, daha hızlı yüzmenizi sağlıyor.
 
Bahsi geçen görselleri ve Tweet'i aşağıda bulabilirsiniz. Death Stranding'in PC versiyonu Epic Games ve Steam üzerinden 2 Haziran'da yayınlanacak. Oyun şu anda PlayStation 4 üzerinde mevcut.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler