Death Stranding'den Birkaç Yeni Ekran Görüntüsü Daha Geldi

02.08.2019 18:53 Nursema Emre

 
Kojima Productions tarafından PlayStation 4'e özel olarak geliştirilen Death Stranding, oldukça enteresan bir biçimde 2019'un en şüpheli yapımlarından biri haline geldi.
 
Kojima'nın dehasına yerden göğe kadar inanan çoğu kimsenin dahi yayınlanan videolar sonrasında inceden bir şüpheye düştüğü Death Stranding'in piyasaya sürülme sürecine 3 ay kadar uzaktayız.
 
Death Stranding'in Kasım ayında piyasaya sürüleceğini daha önce sizlerle paylaşmıştık. Piyasaya çıkmasına sadece birkaç ay kalan oyun bu aralar belli ki oldukça yoğun bir sürece girmiş durumda.
 
Hideo Kojima, Twitter üzerinden yapıtığı paylaşımlarda oyunun halen gelişme sürecinde olduğu ve oynanış üzerinde çalışmalarının sürdüğünü açıkladı. Oyunu tam vaktinde piyasaya sürmek için elinden geleni yapmaya çalışan Hideo Kojima, bir yandan da yeni ekran görüntülerini takipçileriyle paylaşıyor.
 
Kojima tarafından paylaşılan iki görsel de yine Sam Bridges'i bizlerin huzuruna getiriyor.
 
Yayınlanan görüntülere hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler