Death Stranding'den Yepyeni Oyun İçi Ekran Görüntüleri Yayınlandı

07.07.2019 16:00 Nursema Emre

 
Hideo Kojima'nın Playstation 4'e özel olarak geliştirdiği ve E3 2019'da yayınlanan videolarından sonra bir kesimin ciddi bir biçimde ön yargıyla bakmaya başladığı Death Stranding'den yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
Oyuna özel olarak geliştirilen Decima motorunun tüm marifetlerini gözler önüne seren bu yeni ekran görüntüleri, hikayeden henüz çok bir şey anlayamamış olsak da grafiklerden endişe edilecek hiçbir şey olmadığını gösteriyor.
 
Yayınlanan oyun içi ekran görüntülerine buradan ve buradan erişebilirsiniz. 

 
Ölüm Kıyısı’yla tamamen değişime uğrayan bir dünyayla yüzleş. Geleceğimizin dağılmış parçalarını taşı ve parçalanmış dünyayı adım adım bir araya getirecek bir yolculuğa çık.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 1 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 6 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 7 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler