Death Stranding'in Çevrimiçi Özellikleri PlayStation Plus Gerektirmeyecek

26.09.2019 13:54 Gazali Çetinkaya

 
PlayStation Plus abonesi olmayan PlayStation 4 kullanıcıları da Death Stranding'in çevrimiçi özelliklerine erişebilecek.
 
İngiliz perakendeci GAME limitli sürüm Death Stranding PlayStation 4 Pro paketini websitesi üzerinde listeledi ve kutunun üzerinde PlayStation Plus gerekmeyeceği yazıyor: "Ücretli PlayStation Plus aboneliği çevrimiçi çok oyunculu modlar için gereklidir. Ayrı satılır. Death Stranding PlayStation Plus aboneliği gerektirmez."
 
Hideo Kojima Tokyo Game Show 2019 etkinliğinde Death Stranding'in çok oyunculu kısmından biraz bahsetmişti. Strand adı verilen bu sistem sayesinde oyuncular başkalarının dünyalarını etkileyebilecek ve diğer oyuncular da sizin. Örnek olarak bir yere erişmek için dayadığınız merdiveni orada bırakırsanız diğer oyuncular da bundan yararlanabilecek. Bunun dışında sizin ve diğer oyuncuların bıraktığı kargolar, mesajlar, yol işaretleri ve başınızın sıkıştığı bir anda kaynak ve ekipman yardımı istemek gibi şeyler oyunun çevrimiçi özelliklerini oluşturacak.
 
Death Stranding 8 Kasım'da Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte PlayStation 4 için çıkacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 22 Dk önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 49 Dk önce Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 1 Saat önce Xbox Games Showcase Duyuruldu: Yeni Call of Duty Oyunu? 2 Saat önce Oynaması Ücretsiz Star Wars: Hunters Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler