Death Stranding'in Çıkış Tarihi Aslında 3 Yıl Önce Açıklanmış

06.11.2019 16:02 Özgür Eroğlu

 
Hideo Kojima'nın farklı bir yapım denediği Death Stranding, 2 gün sonra yani 8 Kasım'da tamamen erişime açılıyor. Kojima'nın daha "farklı" bir yapımcı olduğunu biliyoruz.
 
Bu durumu destekler nitelikte bir olay fark edildi. Bildiğiniz gibi oyunun ilk kez E3 2016 etkinliğinde fragmanı yayınlanmıştı. Oyunun çıkış tarihi ise 2019 Mayıs ayında duyurulmuştu. Ama oyunun ilk fragmanına detaylı bakıldığı zaman fark ediyoruz ki oyunun ilk fragmanı içerisinde, oyunun çıkış tarihi açıklanmış zaten.
 
Aşağıdaki tweet'ten de bakabileceğiniz gibi, ilk yayınlanan fragmanın sonunda havada bir Death Stranding yazısı vardı ve bazı harflerin üzerinden ip gibi bir şey aşağı iniyordu. Görsele bakacağınız zaman şunu görüyorsunuz: Toplamda 8 farklı ipimsi şey 11 harfin üzerinden geçiyor yani 8/11. Oyunun çıkış tarihi. Bu bilerek yapılan bir şey mi yoksa büyük bir tesadüf mü bilmiyoruz ancak böyle bir şeyin tesadüf olması zor gibi duruyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler