Death Stranding'in Müzik Albümü Tanıtıldı: "Death Stranding: Timefall"

01.10.2019 16:41 Özgür Eroğlu

 
Kojima'nın 8 Kasım'da çıkacak olan oyunu Death Stranding'in müzik albümü tanıtıldı. Bu şarkılar oyunun içerisinde bulunmayan, sanatçıların oyundan ilham alarak yaptığı şarkılar. Albümün 8 Kasım'da oyunla birlikte piyasaya sürülmesi bekleniyor.
 
Kojima'nın müzik zevkinin gayet kaliteli olmasından, fragmanlarda kullandığı şarkılardan ve daha önceki oyunlarında kullandığı şarkılardan dolayı, bu albümdeki şarkıların da gayet kaliteli olacağını söyleyebiliriz.
 
Listeye baktığımızda ise The Neighbourhood, Alan Walker, Bring Me the Horizon gibi tanıdık isimler görüyoruz. Şimdilik sadece 2 tanesi dinlenebilir durumda o da Death Stranding - CHVRCHES ve Meanwhile…In Genova - The S.L.P.. Şarkıyı aşağıdaki oynatıcıdan dinleyebilirsiniz. 
 
“Trigger” Major Lazer x Khalid
“Ghost” Au/Ra x Alan Walker
“Death Stranding” CHVRCHES
“YELLOW BOX” The Neighbourhood
“Meanwhile…In Genova” The S.L.P.
“Ludens” Bring Me the Horizon
“Born in The Slumber” Flora Cash
“Sing to Me” MISSIO 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 15 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler