Dedikodu: Nintendo NX PC, Mobil ve Hatta Diğer Konsollarla Çalışacak

20.01.2016 12:00 Talha Aynacı

 
     Amerika'nın saygın finans ve haber gazetesi Wall Street Journal teknoloji yazarı Takashi Mochizuki, analist David Gibson'un yapmış olduğu "NX diğer cihazlarla çalışabilir" yorumunun akıllı telefonlar, PC ve PlayStation 4 gibi video oyun konsolları olarak öngörülebileceğini dile getirdi.
 
Dedikodunun kaynağı David Gibson, 20 senedir finansal servislerde görev almış ve 2009'dan beri Japonya'nın saygın araştırma kuruluşu Macquarie'de görev alıyor . Uzmanlık alanı ise elektronik ve oyunlar.
 
Söylentilere göre Nintendo gizli kapılar ardında Sony ve Microsoft ile anlaşmalar düzenliyor.  2014 yılı Mayıs ayında eski Nintendo başkanı Satoru Iwata platformlarının yapısını cihaz tabanlı olmaktan NNID hesabı tabanlı olacağını dile getirmişti.
 
Kim bilir, PlayStation 4'e çıkacak bir uygulama ile Nintendo hesabınızda bulunan dijital oyunları oynayabilecek ve yine bu yolla yeni Nintendo ürünleri satın alabileceksiniz. Hızla değişen dünyada ekonomik kazanımlar adına bu tarz değişiklikler artık kulağa inanılmaz gelmiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 1 Saat önce Korku Oyunu Autopsy Simulator İle Bedenleri İnceleyebileceksiniz 1 Saat önce Chornobyl Liquidators 6 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da Playoff Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler