Destiny 2, PC'ye Gelebilir

28.09.2016 11:54 Gazali Çetinkaya

 
 
   Daha öncesinde Halo ile tanıdığımız Bungie tarafından geliştirilen Destiny, 9 Eylül 2014 tarihinde konsollar için çıkış yapmış ve PC platformunu es geçmişti. Ancak gelen söylenti ve raporlara göre Destiny 2 bu kez PC için de gelecek.
 
   Bir neoGAF kullanıcısının Activision'ın içerisindeki bir kişiden duyduğu bilgiye göre Destiny 2'nin ilk detayları konuşulmaya başlanmış ve belirtilene göre oyun PC'ye de çıkacak. Bu konuyla alakalı bir diğer rapor ise Kotaku'dan geldi.
 
   Oyun basınının önemli isimlerinden Kotaku, kendi kaynaklarından edindiği bilgiye göre Destiny 2 tamamen farklı bir oyun olacak ve PC'ye de gelecek. Ayrıca The Taken King'in ilk Destiny'deki küçük hataları düzelttiği ve Destiny 2'nin ise daha büyük hataları düzelteceği de belirtildi.
 
   Zaman zaman haberleri çıkan Destiny 2 için şu an resmi bir açıklama yok.
 

 
   Destiny'nin yeni genişleme paketi Rise of Iron, 20 Eylül tarihinde PS4 ve Xbox One için çıkış yaptı. Genişleme paketinin yanı sıra tüm içeriklerin bulunduğu Destiny – The Collection da aynı gün çıktı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Eylül 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler