Deus EX: HR'den 8 Dakikalık Oynanış Videosu

Birden fazla ilerleme seçeneğiyle Deus Ex: Human Revolution, oyun ömrünü uzatıyor
20.03.2011 02:26 Levent Polater

 
    Deus Ex: Human Revolution için Gamestop tarafından tanıtımlı bir oynanış videosu yayınlandı. Multi-yol, multi-çözüm adı verilen oynanış videosunda oyunun ilk bölümü ele alınmış.
 
    Videoda, Deus Ex: Human Revolution'da ilerlemenin birden fazla yolu olduğundan bahsediliyor. İster oyunu tipik bir aksiyon oyununa çevirerek, önünüze geleni vurmaya ve öldürmeye yönelik bir ilerleme gerçekleştirebilir, ister gizlenerek ve doğru rotayı keşfetmeye çalışarak ilerleme yöntemini tercih edebilirsiniz. Bu süreçte bölümlerdeki gizli yolları da bulmaya çalışmak size kalmış.
 
    Bir diğer değineceğim nokta ise, bölümde ulaşılması istenen noktaya ister çatı girişinden ister kapıdan ulaşabiliyorsunuz. Buraya kadar her şey normal, ancak kapıdan girildiğinde oluşan diyalog ile çatıdan girildiğinde ortaya çıkan diyalog farkına dikkat etmenizi öneriyorum. Oyundaki ilerleme yöntemlerinizin de konuşmalara -belki de- ara sahnelere yansıyabileceğini unutmayın. Bu Deus Ex'in orjinal yapımlarında da olan bir şeydi. Yeni nesilde de bunu görmek çok hoş.
 
    26 Ağustos'ta çıkacak olan yapım, PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapacak. Bu eğlenceli videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 4 Dk önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 33 Dk önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 1 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler