Deus EX: HR'ye Beklenilen "18" Yaş Damgası Geldi

Adam Jensen'in oldukça karizmatik modellendiğini de notlarımız arasına düşelim.
21.06.2011 16:13 Levent Polater

 
   ESRB, Deus Ex: Human Revolution'ın yaş sınırını belirledi. Oyunun tahmin edildiği gibi "Yetişkin" damgası yediği görülüyor.
 
    ESRB, oyunda bolca kan, uyuşturucu, şiddet, sex temaları, küfürlü diyaloglar ve alkol kullanımını göstererek oyunun 18 yaşından büyük oyunculara uygun olduğuna kanaat getirdiğini belirtmiş.

    Adam Jensen rolüne bürüneceğimiz Deus Ex: Human Revolution'da sibernetik bir şirkete olan saldırının arkasında olan bitenleri ortaya çıkarmaya çalışacağız. Orjinal Deus Ex'te olduğu gibi RPG öğeleriyle bezeli olacak olan oyunda çeşitli kabiliyetlerimizi yetenek ağacına göre geliştirebileceğiz.
 
    Deus Ex: Human Revolution, PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 için Ağustos ayına göz kırpıyor. Merakla bekliyoruz...
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 1 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 1 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 2 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler