Deus Ex 3, Konsollara Gelecek mi?

01.03.2010 01:12 Ersin Kılıç

 
     90'lı yılların parlak firmalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl içerisinde Square Enix'in çatısı altına giren Eidos'un en önemli projelerinden biri olan Deus Ex'in üçüncü oyunu konsollara gelecek mi?
 
     Neredeyse unutmak üzere olduğumuz oyunun duyurusunda resmi olarak sadece PC platformu verilmiş fakat oyunun konsollara da gelebileceği tahmin edilmişti. Söz konusu konsollara daha yakın olan Square Enix olunca bu durumun olasılığı daha da artmıştı. Oyunun konsollar içinde gelebileceğine dair bir bilgi ise bugün ortaya çıktı.
 
     Eidos Montreal yapım ekibinden biri olan Martin Dubeau, LinkedIn profilinde paylaştığı bilgilerde yapımı devam eden Deus Ex 3'ü PC, PS3 ve Xbox 360 için listelemiş.
 
     Yeni detaylarını merakla beklediğimiz oyunun çıkacağı platformlar ne zaman resmiyet kazanacak? Bunu da zamanla öğreneceğiz.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 12 Dk önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 31 Dk önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 13 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler