Deus Ex: HR'nin E3 Demo'su Sızdı (Güncellendi)

12.07.2010 14:40 Levent Polater

 

Deus Ex Human Revolution

 

 
    Deus Ex: Human Revolution'ın geçtiğimiz ay E3'de kapalı kapılar ardında gösterilen E3 demosu internete sızdı. Eidos Montreal'in yapımcılığını üstlendiği Human Revolution'ın bu yeni trailer'ları gerçekten görülmeye değer cinstenler. 
 
    Off-screen çekilen bu video'larda Deus Ex: Human Revolution'ın harika tasarlanmış bilim-kurgu dünyasını görebiliyoruz. İlk 2 oyunuyla zamanında ben de dahil olmak üzere tüm FPS hayranlarının gönlünde taht kurmayı başaran Deus Ex serisi yeni oyunuyla hayal kırıklığı yaratmayacak gibi görünüyor.
 
    FPS-RPG kategorisinde olan Human Revolution PS3, Xbox 360 ve PC platformlarına 2011'in başlarında geliyor. 2 parçaya ayrılan video'ları aşağıdan izleyebilirsiniz. (Kafalar biraz rahatsızlık verebilir)
 

 
Güncelleme 1: Maalesef video'ların kaynağı olan site veritabanından bu video'ları kaldırmış. Rahatsızlık için üzgünüz.
 
Güncelleme 2: Video'ları sırasıyla buradan ve buradan izleyebilirsiniz.
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 23 Dk önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 52 Dk önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 1 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler