Deus Ex: HR'nin Oynanış Direktöründen İtiraflar

08.03.2012 06:37 Levent Polater


    Deus Ex: Human Revolution, her yönüyle geçtiğimiz seneye damgasını vuran bir oyun oldu ve otoriteler tarafından çok beğenildi. Oyunun kusurlu bulunan bir - iki sorunu arasında Boss savaşları gösteriliyordu ve bu savaşların monotonluğundan ve interaktivite eksikliğinden şikayet ediliyordu. Human Revolution'ın oynanış direktörü Francois Lapikas, sonunda bu konuyla ilgili açıklama yaptı ama ilk önce özür dileyerek sözlerine başladı.
 
    "Gerçekten üzgünüm. Boss savaşları oyunun büyük bir bölümünü kapsıyordu ve bunlara daha fazla efor sarfetmeliydik. Bir dahakinde buna daha fazla kafa yoracağız."

    Eidos Montreal ekibi, Boss savaşlarındaki duygu eksikliğini kendi aralarında bol bol tartışmışlar ve bu konu hakkında derin bir pişmanlık duyuyorlarmış. Deus EX'in merakla beklenen sıradaki yapımı çıktığında en azından aynı sorunu yaşatmayacağını düşünebiliriz. Yapımın en büyük sorunu hakkında Eidos Montreal bu sefer daha duyarlı davranacaktır.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 24 Dk önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 53 Dk önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 1 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler