Deus Ex: Human Revolution Yeni Videosuyla Gözüktü

Deus Ex serisi her daim, pek çok farklı oynanış şekli üzerine kurulu ve saf FPS olmanın ötesinde bir duruş sergilemişti.
12.07.2011 21:29 Talha Aynacı

 
     FPS ve RPG türlerinin harika bir karışımı olarak 2000 yılında karşımıza çıkan ve bilimkurgu odaklı hikayesiyle de büyük beğeni kazanan Deus Ex serisinin sonuncusu, oyunsuz geçen yaz günlerine inatla önümüzdeki ağustos ayında raflarda yer etmeye hazır.
 
     Geçtiğimiz günlerde uzun bir oynanış videosuyla tekrar gündeme gelen Human Revolution'ın  bu videosu, ana karakterimiz Adam Jensen'ın kendisine karşı düzenlenen kumpasa karşı bir çıkış yolu araması üzerine kurulu. Aklımızdaki tek soru ise; Deus Ex'in o eski ruhuna sahip olup olmayacağı. Sorunun cevabı önümüzdeki ay,  yeni yayınlanan video ise tam karşınızda.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 1 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 1 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 2 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler