Deus Ex: Human Revolution'da Politik Vurgular Yok

19.06.2010 12:40 Alkan Adakaner


 
     Deus Ex: Human Revolution ilk videoları ile bir hayli dikkat çekti. Oyuncular da bu videolarda bekledikleri başarılı sunumu buldular. Şimdi ilk oyuniçi videoları bekliyoruz.
 
     Gelecekte geçen oyunun konusunun derin olmasını bekliyoruz. Konunun günümüzle bir bağlantısı olur mu şimdilik bilemiyoruz, ama sanatsal çalışmalarından bir tanesi ise herkesi şaşırtmıştı. Amerika Birleşik Devletlerinin eski başkanı George W. Bush oyundaki Detroid Polis Departman'nın ofisindeki bir posterde katliamdan aranıyordu. bu konsept çalışmanın anlamı neydi? Oyunun geliştiricileri bunu açıkladı.

      Oyunun baş tasarımcısı Jean-Francois Dugas, George W. Bush'un resminin Polis Departmanında bulunmasının sadece konsept çalışmalardaki bir şakadan ibaret olduğunu, bazen konsept tasarımları yapanların ekibi güldürmek için bu tür şeyleri yaptıklarını söyledi.
 
       Sonuç olarak Deus EX: Human Revolution'da politik göndermelerin bulunmadığını söylenen geliştirici daha önce çıkan haberleri yalanlamış oldu.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 6 Dk önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 1 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 14 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler