Deus Ex: Human Revolution'ın Atmosferinin Kaynağı

30.09.2010 22:05 Gökhan Yılmaz

 
     Eidos Montreal tarafından geliştirilen Deus Ex: Human Revolution'ın videosunu ya da ekran görüntülerini ilk gördüğünüz anda dikkatinizi çeken sarı-siyah tonları olmuştur. Fotoğraf makinalarındaki sepya efektine benzeyen bu atmosferin kaynağı belli oldu.
 
     Eidos'un sanat yönetmeni Jonathan Jacques-Belletête, bu tonların seçilmesinin nedenini şöyle açıklıyor: "Günün birinde, sanırım Pazar günüydü, bir resim gördüm. Neyin reklamı olduğu hakkında hiç bir fikrim yok fakat siyah ve altın sarısı tonların hakim olduğu bir resimdi. Beni birdenbire etkiledi ve bu tonların daha önce hiç bir oyunda kullanılmadığını düşündüm. Assassin's Creed'e bakarsanız mavi-beyaz tonlarda olduğunu görürsünüz, bizimki de siyah-altın sarısı olacak. Ayrıca siyah renk Cyberpunk'ı, altın sarısı da Rönesans'ı temsil ediyor."
 
     Hakkında pek sık haber alamadığımız Deus Ex: Human Revolution sessiz ve derinden yaklaşıyor. Oyun yarın Eurogamer Expo'da yer alacak. Yeni ayrıntılar için beklemede kalın.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 10 Dk önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 13 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler