Deus Ex İçin Harika Bir Video Yayınlandı

04.06.2010 19:28 Samet Konuksal


 
     Square Enix, Deus Ex: Human Revolution için harika bir sinematik video yayınladı. 

     Yapımcılar, daha önce Deus Ex'in üçüncü oyununun ara sahneleri ve videolarında Square Enix'in önemli isimlerinden destek aldıklarını belirtmişlerdi. Bu yayınlanan videoda adeta bunun izlerini görüyoruz.

     Videoda gördüğümüz kadarıyla Deus Ex: Human Revolution, ilk oyunun 25 yıl öncesinde yani 2027 senesinde geçecek. Oyun, Shanghai, Detroit ve Montreal başta olmak üzere toplam 5 şehirde oynanacak. Ayrıca Deus Ex: Human Revolution'un en erken 2011'de geleceği açıklandı.
 
      Gelelim haberimizin konusu olan Deus Ex'in E3 fuar videosuna. Deus Ex: Human Revolution'un "They Can't Stop The Future" adlı videosunu izlemek için buraya tıklayınız.
 
      Döneminin en başarılı yapımlarından birisi olan Deus Ex'in üçüncü oyunu Human Revolution, 2011'de Xbox, PS3 ve PC için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler