Deus Ex ve FFXII-2 Square Enix'i Ayakta Tutuyor

06.02.2012 00:05 Samet Konuksal


      Özellikle Japonya'da sunduğu oyunlarla büyük bir popülariteye sahip olan Square Enix, 31 Aralık'ta sona eren finansal yıl çeyreğinin raporlarını yayınladı. 
 
     Raporlarda Deus Ex: Human Revolution ve Final Fantasy XII - 2'nin üstünde duran Square Enix, bu çeyrekteki gelirlerinin geçtiğimiz seneye oranla %11 arttığını belirtti. En son açıklananlara göre 2.18 milyon satan Deus Ex: Human Revolution Square Enix'e global anlamda kâr getirirken Final Fantasy XII - 2 ise, Japonya'da Square Enix'e kâr sundu.
 
     Net rakamlara gelecek olursak Square Enix, bu çeyrekte toplam 704.7 milyon dolar kazandı. Square Enix'in bu çeyrekteki kârı ise 169.4 milyon dolar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deus Ex: Human Revolution Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Eidos Montreal Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler