Diablo 3'ün Betasından 20 Dk'lık Co-op Videosu

Sabır taşımız çatlamak üzere..
20.09.2011 12:36 Ersin Kılıç


     Artık sabrımızın tükenmeye başladığı Diablo 3 geçtiğimiz günlerde özel betası ile şanslı oyuncuların karşısına çıkmıştı. Beta sürecinin başlaması ile çeşitli şekillerde karşımıza çıkan Diablo 3 için son olarak uzun bir oynanış videosu daha ortaya çıktı.
 
     Oyunu deneme imkanı yakalayan oyuncular tarafından çekilen bu oynanış videosu yaklaşık 20 dakika uzunluğunda ve bu videoda oyunun co-op sistemine yer verilmiş. Videoda karakter ve sınıf seçme gibi özelliklerden oynanış dinamiklerine kadar birçok özelliği görebiliyoruz. Videonun ilerleyen dakikalarında görev sistemi, seviye atlama sistemi ve bunun sonucunda karşımıza çıkan yetenek sistemine de yer verilmiş.
 
     Hala çıkış tarihi belli olmayan ve muhtemelen 2012 yılında karşılaşacağımız oyunun bu videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 2 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 2 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 3 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 8 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler