Diablo 4 Avrupa'da En Hızlı Satan İkinci Oyun Oldu!

20.07.2023 13:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Blizzard Entertainment tarafından Haziran ayında oyunculara sunulan izometrik kamera bakış açısına sahip aksiyon rol yapma oyunu Diablo 4 yeni bir başarıya daha imza attı. Oyun bu kapsamda Avrupa'da en hızlı satan ikinci oyunu unvanını elde etti.
 
İlk sırada Hogwarts Legacy yer alıyor
 
 
 
Şubat ayında çıkış yapan Hogwarts Legacy'nin arkasına oturan Diablo 4, Haziran ayında en hızlı satan oyun oldu. Ancak GamesIndustry.biz Başkanı Christopher Dring'in belirttiği üzere dijital veriler dahil edilirse The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom'ın ardından en hızlı satan üçüncü oyunu konumuna gelmesi muhtemel.
 
Diablo 4 oyuncu kitlesine en çok PC'de ulaştı ve oyuncuların yüzde 66'sı PC platformunda oynamayı seçti. Hem fiziksel hem de dijital satışlarda PlayStation 5 yüzde 21 ile ikinci sırada yer alırken, Xbox Series konsolları yüzde 9 ile üçüncü sırada yer aldı. 
 
Avrupa'da Haziran ayında ilk 10'da yer alan oyunlar (dijital + fiziksel)
 
1- Diablo 4 (Activision Blizzard)
2- Final Fantasy 16 (Square Enix)
3- FIFA 23 (EA)
4- The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom (Nintendo)*
5- Grand Theft Auto 5 (Rockstar)
6- F1 23 (EA)
7- Hogwarts Legacy (Warner Bros)
8- Red Dead Redemption 2 (Rockstar)
9- Street Fighter 6 (Capcom)
10- Call of Duty: Modern Warfare 2 (Activision Blizzard)
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo IV Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 1 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 1 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 2 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 3 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler