Diablo 4 Steam'de Sınırlı Süreliğine Ücretsiz

24.11.2023 15:31 Mehmet Tandoğan

 
 
Blizzard tarafından oyunculara sunulan en yeni Diablo oyunu Diablo 4 sınırlı bir süre için Steam'de ücretsiz oynanabiliyor. Oyunu 28 Kasım'a kadar PC oyuncuları ücretsiz olarak indirip oynayabilir.
 
İlk dört bölümü oynayabileceksiniz 
 
 
 
Diablo 4'ün bu ücretsiz deneme sürümü, ana hikaye kısmının 4. perdesine kadar oynamanıza olanak tanıyor. Bunun nedeni ise oldukça basit. Ücretsiz denemenin seviye sınırı 20 olarak karşımıza çıkıyor. Bu nedenle daha yüksek bir seviye gerektirdiğinden, 5. ve 6. bölümlere erişemiyorsunuz.
 
Bu kısıtlamaya rağmen ilk dört kısım size bu yeni Diablo oyununun nasıl bir deneyim sunduğu konusunda sizlere iyi bir fikir verecek. Her ne kadar campaign kısmını tamamlayamayacaksınız olsanız da güzel bir deneyim elde edebileceksiniz. Oyunu denemek istiyorsanız Steam sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 
Öte yandan mod kullanımı yasaklanmış durumda. Bu nedenle herhangi bir mod kurulu olmadığından emin olun. Basit kullanıcı arayüzü modları bile oyundan yasaklanmanıza neden olabilir. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo IV Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 11 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler