Diablo 4 resmi Türkçe dil desteğiyle beraber geliyor!

23.05.2023 22:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Blizzard tarafından oyunculara sunulacak aksiyon, rol yapma, macera oyunu Diablo 4 için oyunculara müjdeli haber geldi. Diablo Genel Müdürü Rod Fergusson, Türkiye'deki ve dünyadaki Türk Diablo oyuncularına, hayranlarına ve topluluğuna yönelik bir video mesajıyla duyurdu: "Diablo IV'te Türkçe dil desteğini sağlayacağımızı duyurmaktan mutluluk duyuyorum. Korunak’ta görüşmek üzere!"
 
Diablo 4 resmi Türkçe dil desteğiyle çıkış yapmaya hazırlanıyor
 
 
 
Diablo IV, izometrik kamera bakış açısıyla beraber bizlere aksiyon rol yapma deneyimini sunmaya hazırlanıyor. Oyun içerisinde kilidini açabileceğimiz ve usta olabileceğimiz sayısız yetenek, zorlu zindanlar, efsanevi ganimetler ve daha fazlası yer alıyor. Üst düzey bir oyun deneyiminin aktarılacağı oyunda karanlık bir atmosfer bizleri bekliyor.  
 
Blizzard Entertainment'ın sektöre yön veren efsanevi serisinin merakla beklenen yeni oyunu Diablo IV, 6 Haziran 2023 tarihinde Türk oyuncuları Korunak’a davet ediyor. Türkçe dil desteği ile gelecek Diablo IV, hayranlarına ve Türkiye'deki topluluğa, karanlığın ordularıyla kendi ana dillerinde savaşma şansı sunuyor.
 
Diablo IV, PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4 ve PlayStation 5 için çıkış yapmaya hazırlanıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo IV Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 7 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 7 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 8 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 9 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler