Diablo 4'te yer alacak Battle Pass üç ayda bir yenilenecek

13.04.2023 16:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Aksiyon rol yapma oyunu Diablo 4, 6 Haziran'da piyasaya sürülecek ve birçok içeriği oyunculara sunacak. Oyun piyasaya sürülmeye hazırlanırken diğer yandan oyun hakkında çeşitli detaylar ortaya çıkıyor. Yeni çıkan detaylar arasında battle pass'in üç ayda bir yenileneceği ve güncelleneceği yer alıyor.
 
Oyuna üç ayda bir büyük güncelleme gelecek
 
 
 
Diablo 4 içerisinde yer alacak battle pass sistemi içerisinde oyuncular birçok yeni içerik sunulacak ve oyun deneyimi bu sayede çeşitlenecek. Game Informer'ın haberine göre oyunculara her üç ayda bir önemli güncellemeler sunulacak.
 
Öte yandan geldiğimiz noktada bir röportajda Blizzard'ın yardımcı oyun yönetmeni Joe Piepiora, her güncellemeyle beraber ek hikaye içeriklerinin, yeni mekaniklerin ve yeni özelliklerin oyuna dahil edeceğini belirtti.
 
Son olarak 20 Nisan'da Blizzard, betadan toplanan geri bildirimler hakkında çeşitli bilgiler vermek amacıyla bir canlı yayın etkinliğine ev sahipliği yapacak. Etkinlikte uzun zamandır beklenen oyun hakkında bilinenlerin ötesinde çeşitli detaylar yer alacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo IV Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 4 Saat önce Marvel’s Spider-Man 2 Satışları 11 Milyona Ulaştı 4 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin FSR 3 Güncellemesi Gelebilir 6 Saat önce Eski Forza Horizon Ekibinden Yeni Yarış Oyunu Geliyor! 6 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'dan Oynanış Videosu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler