Diablo IV Çevrimdışı Mod İçermeyecek ve Yakın Bir Zamanda Çıkmayacak

02.11.2019 09:09 Gazali Çetinkaya

 
Blizzard Entertainment, Diablo IV'ün çevrimdışı moda sahip olmayacağını ve oynamak için internet bağlantısı gerektireceğini doğruladı.
 
PC Gamer'a konuşan oyunun baş tasarımcısı Joe Shely "Oyunun dünyasında geniş, kesintisiz, bağlı ve paylaşımlı bir alan var ve bu alan ile zindanlara inebilecek, arkadaşlarınızla gruplaşabilecek, ticaret yapabilecek ve PvP mücadelelere girebileceksiniz. Bunun çevrimiçi bir dünyayı deneyimlemenin en iyi yol olduğunu düşünüyoruz." dedi.
 
Paylaşımlı açık dünya Diablo IV'e MMO formu verecek ve dünyayı diğer oyuncularla doldurmak için sürekli bir internet bağlantısı gerektirmesi pek de şaşırtıcı değil. Oyunu yine de tek olarak oynayabilecesiksiniz fakat çevrimdışı olarak değil.
 
Buna ek olarak, oyunun yönetmeni Luis Barriga çıkış tarihine de değindi ve çıkmasına epey bir zaman var gibi görünüyor. Hatta Blizzard'ın diğer oyunlarda klasik olarak dediği "Yakında" kadar bile yakında çıkmayacakmış.
 
Diablo IV PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyuruldu. İlk detaylara, sinematik duyuru fragmanına ve oynanış fragmanına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo IV Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 26 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 7 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 7 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 8 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 9 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler