Diablo IV ve Overwatch 2 Ertelendi

03.11.2021 13:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Blizzard Entertainment, Diablo IV ve Overwatch 2'yi ertelemek durumunda kaldığını duyurdu. Her iki oyunun da çıkış tarihi net değil. İki oyun da BlizzCon 2019'da duyuruldu ve Overwatch 2'nin 2022'de çıkış yapması bekleniyordu.
 
Diablo IV şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC için Overwatch 2 ise PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için geliştiriliyor.
 
Diablo tutkunları için geçtiğimiz süreçte Diablo 2: Resurrected yayınlandı. Blizzard Entertainment ayrıca yakın zamanda Kanada, Avustralya, Güney Kore, Japonya ve Çin'de beta testi gerçekleştirilen Diablo Immortal adlı bir mobil oyun üzerinde çalışıyor. 
 
Geldiğimiz noktada Diablo 4'ün oyun direktörü taciz iddiaları neticesinde firmadan ayrılmak durumunda kaldı. Şirketin bu tür dava sürecinin içerisine girmesi oyunların gelişimini olumsuz bir şekilde etkiledi. Belirtilene göre bu oyunların 2023'ten önce çıkış yapması beklenmiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo IV Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 9 Dk önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 6 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 6 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 7 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler