Diablo IV'ün Çıkış Tarihi Açıklandı

09.12.2022 14:24 Mehmet Tandoğan

 
 
Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan aksiyon rol yapma oyunu Diablo IV'ün çıkış tarihi belli oldu. Blizzard Entertainment ilk olarak Haziran ayında Diablo IV'ün 2023'te piyasaya sürüleceğini duyurmuştu. Şimdi ise net bir tarih açıklandı. Oyun, 6 Haziran 2023'te PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Battle.net üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Serinin yeni oyunu Haziran ayında geliyor
 
 
 
Diablo IV, türe şekil veren ve ARPG oyuncularının yıllardır severek oynadığı serinin en yeni oyunu olarak karşımıza çıkacak. Serinin yeni oyununda yeni özellikler, zorlu görevler ve daha fazlası yer alacak. Önceden de belirtildiği gibi oyun çevrimiçi bir yapıyı bizlere sunacak. Dolayısıyla çevrimdışı bir modu desteklemeyecek. 
 
Ön siparişlere şu anda açık olan Diablo IV, üç farklı sürümde yayınlanacak. Standart sürüm 1,199.00 TL'den, Deluxe sürüm 1,539.00 TL'den ve son olarak Ultimate sürüm 1,699.00 TL'den ön sipariş verilebilir. Her dijital sürüm içerisinde çeşitli oyun içi bonuslar yer alıyor.
 
Diablo IV, çıkış tarihi fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo IV Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler