Disco Elysium: The Final Cut 30 Mart'ta PS5, PS4, PC ve Stadia için Çıkıyor

17.03.2021 20:27 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici ZA/UM, Disco Elysium'un genişletilmiş sürümü Disco Elysium: The Final Cut için çıkış tarihi verdi.

30 Mart'ta PlayStation 5, PlayStation 4, PC, Mac (Steam, Epic Games Store, GOG) ve Stadia için çıkacak. Xbox Series ile Switch'e bu yaz gelecek.

Disco Elysium: The Final Cut yeni politik vizyon görevleri, yeni karakterler, yeni kıyafetler, yeni ara sahneler, İngilizce seslendirme, 150 binden fazla yeni kelime, PC için kontrolcü desteği ve daha fazlasını içerecek.
 
Ödüllü dedektiflik rol yapma oyunu ilk olarak 15 Ekim 2019'da PC için çıkış yapmıştı. PC'de oyuna halihazırda sahip olanlara Disco Elysium: The Final Cut ücretsiz sunulacak.

PlayStation 5, Xbox Series ve Switch versiyonları için özel koleksiyoncu sürümü iam8bit üzerinde $249.99 fiyattan ön siparişe açıldı.

Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Disco Elysium Platformlar: PC Geliştirici: ZA/UM Dağıtıcısı: ZA/UM Tür: RPG Çıkış Tarihi: 15 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 4 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 4 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 5 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 5 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler